Unieke klantcodes

Demonstratie

Probeer zelf onze oplossing Unieke klantcodes uit middels onderstaande demonstratie

QR codes

U heeft ze vast wel eens gezien op promotiemateriaal; QR codes. Gemakkelijk te scannen met uw smartphone en ze kunnen een grote hoeveelheid informatie bevatten. Van een link naar uw website, een link naar uw app tot zelfs uw contactgegevens.

Maatwebsite kan deze codes gemakkelijk voor uw maken, u geeft zelf de tekst in en wij maken een QR code op maat. Zelf uitproberen? Vul hieronder uw tekst in en zie uw QR code verschijnen! Probeer hem vooral eens met uw telefoon te scannen!

Hier komt uw QR code


Uniek klantnummer:

=

Het unieke klantnummer als barcode:

Genereer nieuw klantnummer

Unieke klantnummers

Stel u wilt uw klanten werven middels een speciale promotieactie waar men zich met een unieke code kunnen registreren op uw site. Dan kan Maatwebsite u helpen met het genereren van unieke klantnummers.

In de demonstratie hiernaast kunt u zien hoe wij een uniek klantnummer kunnen genereren. Deze klantnummers zullen altijd "onder water" worden omgerekend tot een nummer zodat u precies kunt aangeven hoe veel nummers u wilt uitgeven.

Unieke klantcodes kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Unieke klantcodes voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Unieke klantcodes. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact