Laravel software ontwikkeling

Bouw met ons uw bedrijfsoplossing en benut de voordelen van "enterprise level" software ontwikkeling

Wij ontwikkelen uw software op maat (met Laravel)

Web-based software moet gebruiksvriendelijk en snel functioneren. Om dit te bereiken is het nodig om goed gebruik te maken van de nieuwe technologie. Maatwebsite ontwikkelt daarom met het Laravel framework. Dit geweldige PHP framework zorgt voor snellere software en verhoogde productiviteit. We hebben o.a. software ontwikkeld voor diverse sectoren: juridisch, financieel, vastgoed, overheid, medisch, voeding, fashion en innovatieve startup!

Laravel maakt de mooiste applicaties

Het gebruik van Laravel maakt uw applicatie sneller, veiliger en moderner. Laravel is het nieuwste populaire PHP framework en dat merk je. De door ons ontwikkede software vervult hierdoor de hoogste eisen op het gebied van snelheid, stabiliteit en schaalbaarheid.  

Laravel Excel; onze bijdrage aan de community

Dankzij Laravel Excel is uw software uitgerust met de kracht van Excel. We hebben het polpulaire "Laravel Excel package" ontwikkeld als open source software om te laten zien wat we kunnen en een bijdrage te leveren aan de Laravel community. Gratis voor iedereen die het wil gebruiken. Onze package staat hoog aangeschreven en ontvangt maandelijks zo'n 50.000 downloads van Laravel programmeurs wereldwijd.

Download Laraval Excel: www.maatwebsite.nl/laravel-excel/docs

Software ontwikkeling met Laravel 

  •   Verlaag ontwikkelingstijd van alle software
  •   Meer functionaliteit en diverse toepassingen
  •   Veel ervaring met Maatwebsite als uw partner

Houdt u ook van moderne en vloeiende software?

Wij ook! Onze trots komt voort uit het maken van web-software die enthousiast gebruikt gaat worden. Dat kan alleen als u heel blij wordt van hetgeen we maken. We denken actief met u mee en werken pragmatisch en transparant!

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Laravel software ontwikkeling kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Laravel software ontwikkeling voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Laravel software ontwikkeling. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact