Maatwerk ontwikkeling
met garanties!

Maatwebsite is een ervaren software ontwikkelaars team. Zet ons in voor uw project en kies voor hoge productiviteit met de hoogste kwaliteit code. Innovatief én effectief, mede dankzij onze kennis van open source. We werken aan projecten van 100 tot 10.000+ uur.

Laravel + VueJS ontwikkeling

Software ontwikkeling op niveau, met Laravel + VueJS

Professionele Laravel ontwikkeling met VueJS 

Wij willen dat oplossingen snel en eenvoudig functioneren, met prachtige UX en krachtige code. Om dit te bereiken kiezen we voor ieder project de beste technologische stack. De combinatie Laravel + VueJS heeft op dit moment de beste kaarten in handen om als "industry leading" gezien te worden. 

 

Laravel + VueJS besparen tijd

Laravel + VueJS biedt een geweldige start, wanneer een project veilig, schaalbaar en goed gestructureerd ontwikkeld dient te worden. Indien goed gebruikt, zorgt Laravel ervoor dat de "business logic" stabieler wordt en in minder tijd ontwikkeld kan worden. VueJS maakt het vervolgens mogelijk om snel tot mooie UX en gebruiksvriendelijke interacties met de gebruikers te komen.

Met de Laravel + VueJS stack ontwikkelde we applicaties voor: juristen, banken, fintech, vastgoed, overheid, medisch, universiteiten en diverse innovatieve startups!

 

Wij zijn #2 van Nedeland volgens ontwikkelaars

Laravel en VueJS zijn beide open-source. We geven graag terug aan de "community" en niet zonder resultaat. Dankzij onze bijdrages aan de Laravel community, krijgen we Git-awards "stars" van mede-ontwikkelaars uit de hele wereld. Hierdoor staan we zelfs op de tweede plek van Nederland. Hier zijn we erg dankbaar en trots op. 

Bekijk Git-Awards lijst: http://git-awards.com/users?country=netherlands&language=php

Maatwebsite Git-Awards profiel: http://git-awards.com/users/maatwebsite

Maatwebsite Github.com profiel: https://github.com/maatwebsite

 

Laravel Excel - 12 miljoen downloads

Onze Laravel Excel package staat hoog aangeschreven en ontving dusver al meer dan 12 miljoen downloadsDankzij Laravel Excel is Laravel eenvoudig uit te breiden met de kracht van Excel. Het Laravel Excel package is en blijft open source software. Gratis voor iedere ontwikkelaar die het wil gebruiken. 

Laraval Excel handleiding: laravel-excel.maatwebsite.nl

Laravel Excel Github.com: https://github.com/Maatwebsite/Laravel-Excel

Waarom Laravel + VueJS

  •   Verlaag ontwikkelingstijd van nieuwe features
  •   Betere UX dankzij VueJS 
  •   Mega snel door "out of the box" optimalisaties

Houdt u ook van moderne en vloeiende tools?

Wij ook! Het maken van oplossingen die enthousiast gebruikt gaan worden, maakt ons gelukkig.

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Laravel + VueJS ontwikkeling kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Laravel + VueJS ontwikkeling voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Laravel + VueJS ontwikkeling. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact