Maatwerk ontwikkeling
met garanties!

Maatwebsite is een ervaren software ontwikkelaars team. Zet ons in voor uw project en kies voor hoge productiviteit met de hoogste kwaliteit code. Innovatief én effectief, mede dankzij onze kennis van open source. We werken aan projecten van 100 tot 10.000+ uur.

Progressive Web APP PWA ontwikkeling

Lees waarom een PWA uw bedrijf verandert!

Progressive Web APP ontwikkeling zorgt voor APP en "web" in 1!

Mensen werken steeds vaker in de trein, op het terras of op de bank thuis en het aandeel van smartphone's en tablets groeit ieder jaar. Hierdoor ontstaat een grote kans om uw enterprise applicatie en uw website te optimaliseren voor mobiele apparaten. Dit kan met een progressive web-APP (PWA). U heeft geen driedubbele code base door met losse iOS, Android en browser applicaties te werken. Onze slimme PWA aanpak zullen de kosten van software significant veranderen!

Groeien dankzij een PWA

Samen met u kijken we naar de beste oplossing om klanten, medewerkers of partners, mobiel te bedienen. Dit kan bijvoorbeeld door een mobiele websites voor uw klanten en beveiligde enterprise PWA waarmee uw medewerkers toegang krijgen tot essentiele business informatie.

Mobiele oplossingen

  •   1 code base iOS, Android en browser in 1
  •   Meer productiviteit dankzij uw "mobiele" medewerkers
  •   Plezierig werken met slimme UX

Screenshots zeggen meer!

Bekijk onze Progressive Web APP PWA ontwikkeling oplossing

Houdt u ook van moderne en vloeiende tools?

Wij ook! Het maken van oplossingen die enthousiast gebruikt gaan worden, maakt ons gelukkig.

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Progressive Web APP PWA ontwikkeling in de praktijk

Bekijk een klant waar we actief samenwerken

Houseboost

Uniek platform dat vastgoed verstuurd naar grote promotie websites

BitesWeLove

Progressive Web APP PWA ontwikkeling kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Progressive Web APP PWA ontwikkeling voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Progressive Web APP PWA ontwikkeling. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact