Google marketing

Vinden en gevonden worden

Optimaal online zaken doen

Een onderneming kan slechts op het internet bloeien wanneer de website gevonden wordt. Wij maken gebruikt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO (search engine optimalization) om uw website optimaal vindbaar te maken voor potentiële klanten. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan Google AdWords, slimme landingpagina's.

Ons team biedt actieve ondersteuning

Wanneer u een "standaard" website koopt, mist u de actieve ondersteuning die wij bieden. Naast het constante onderhoud en optimaliseren van uw website, betekent dit dat wij uw website continu aantrekkelijk houden voor zoekmachines. Hierbij maken we gebruik van de laatste technologie. Bij ons krijgt u dus:

"Een maatwerk zoekmachineondersteuning op ons flexibele functie-platform"

Zoekmachine optimalisatie

  •   Meer omzet door meer klandizie
  •   Up-to-date door actieve ondersteuning
  •   Innovatie door nieuwste technologie

Houdt u ook van moderne en vloeiende software?

Wij ook! Onze trots komt voort uit het maken van web-software die enthousiast gebruikt gaat worden. Dat kan alleen als u heel blij wordt van hetgeen we maken. We denken actief met u mee en werken pragmatisch en transparant!

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Google marketing in de praktijk

Bekijk een klant waar we actief samenwerken

Maastrichthousing UM

Marktplaats en beheersoftware voor alle studentenkamers in Maastricht

Huurda

De grootste zoekmachine voor huurwoningen in Nederland

Post Jr. makelaars

Moderne website van een makelaar die met de tijd mee gaat

Google marketing kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Google marketing voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Google marketing. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact