Wij ontwikkelen de
<broncode> van marktleiders

Ons development team is battle-tested! We ontwikkelen maatwerk software voor innovatieve bedrijven en inspireren bestaande teams met extra ontwikkelings-Power. Daag ons uit met een complex project.. onze hersenen houden ervan.

Hotel PMS software

Vernieuwend en slim, met oog op tijdbesparing en uw bezettingsgraad

Slimme hotel PMS software zorgt voor meer boekingen

Uw hotel software of property management systeem (PMS) dient eenvoudig te zijn voor uw gasten, maar diepgaand genoeg zijn om bezettingsgraden, omzet en boekgedrag te analyseren. Dankzij onze maatwerk software aanpak voorzien we zowel uw klanten als uw personeel van een groot gebruiksgemak. DIt zorgt niet alleen voor veel tijdsbesparing, maar vooral ook voor veel extra boekingen.

Hotel software waarin u overal kan werken

De mobiele toegankelijkheid van ons hotel software is van groot belang. Het zorgt voor eenvoudiger gebruik endus meer efficiëntie. Dit bespaart u en uw personeel veel tijd. We koppelen uw site met alle gewenste promotie partners en zorgt ervoor dat uw hotelkamers en arrangementen verspreid worden over alle websites. 

 • Eenvoudig online beheer met mobiele toegang
 • Doorlopende koppelingen met de grote boekings websites
 • Inzicht in omzet, klantcontact en boekingen

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Neem NU contact op

Hotel software resultaten

  81% van hoteliers  die deze pagina bezoeken, heeft behoefte aan een kostenbesparend en gebruikersvriendelijk PMS software.

 •   Omzet
  ..door actieve integratie met de grote websites
 •   Gebruiksgemak
  ..door een eenvoudig en snel beheersysteem
 •   Vernieuwing
  ..door een aantrekkelijk boekingsproces

Screenshots zeggen meer!

Bekijk onze Hotel PMS software oplossing

Houdt u ook van moderne en vloeiende tools?

Wij ook! Het maken van oplossingen die enthousiast gebruikt gaan worden, maakt ons gelukkig.

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Hotel PMS software kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Hotel PMS software voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Hotel PMS software. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact