Enterprise APP & web-APP's

Lees waarom een enterprise APP uw bedrijf verandert!

Enterprise APP's en web-APP voor uw bedrijf!

Mensen werken steeds vaker in de trein, op het terras of op de bank thuis en het aandeel van smartphone's en tablets groeit ieder jaar. Hierdoor ontstaat een grote kans om uw enterprise applicatie en uw website te optimaliseren voor mobiele apparaten. Deze kans bestaat wanneer uw enterprise-software niet mobiel werkt of uw bedrijfs-website geen mobiele versie heeft. Wij ontwikkelen slimme enterprise APP's en web-APP's uw bedrijf zullen veranderen!

Groeien dankzij mobiele apparaten

Samen met u kijken we naar de beste oplossing om klanten, medewerkers of partners, mobiel te bedienen. Dit kan bijvoorbeeld door een mobiele websites voor uw klanten en beveiligde enterprise APP waarmee uw medewerkers toegang krijgen tot essentiele business informatie. Resultaat? Omzetstijging en verhoogde productiviteit!

Mobiele oplossingen

  •   Omzetstijging omdat klanten u graag bezoeken
  •   Meer productiviteit dankzij uw "mobiele" medewerkers
  •   Plezierig werken met slimme software

Screenshots zeggen meer!

Bekijk onze Enterprise APP & web-APP's oplossing

Houdt u ook van moderne en vloeiende software?

Wij ook! Onze trots komt voort uit het maken van web-software die enthousiast gebruikt gaat worden. Dat kan alleen als u heel blij wordt van hetgeen we maken. We denken actief met u mee en werken pragmatisch en transparant!

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Enterprise APP & web-APP's in de praktijk

Bekijk een klant waar we actief samenwerken

BitesWeLove

Houseboost

Uniek platform dat vastgoed verstuurd naar grote promotie websites

DeBedrijfsmakelaar

Gebruiksvriendelijke zoekmachine voor bedrijfspanden, kantoorruimte en winkels

Enterprise APP & web-APP's kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Enterprise APP & web-APP's voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Enterprise APP & web-APP's. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact