Wij ontwikkelen de
<broncode> van marktleiders

Ons development team is battle-tested! We ontwikkelen maatwerk software voor innovatieve bedrijven en inspireren bestaande teams met extra ontwikkelings-Power. Daag ons uit met een complex project.. onze hersenen houden ervan.

Studentenhuisvestiging website

Innovatieve systemen gericht op studentenhuisvesting

Studentenhuisvestiging kan slimmer!

In iedere studentenstad is het tegenwoordig een hot topic: huisvestiging. Doordat deze groep relatief vaak van woning wisselt, ontstaat er een complexe uitdaging om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te bereiken. Hierbij heeft ons team ervaring in het maken van slimme oplossingen voor beheer van aankomst exchange studenten, bezettingsgraad, betalingen, en van aanbieders van studentenwoningen. Deze slimme oplossingen kunnen ook u helpen in het verbeteren van de studentenhuisvesting in uw stad!

Meer zicht op vraag en aanbod

De studentenbevolking is continu in beweging. Om deze beweging goed bij te houden hebben wij slimme oplossingen bedacht. Samen met u kunnen we kijken naar mogelijke oplossingen die passen bij het unieke profiel van uw studentenstad. Zo wordt de administratie voor uw personeel, en het vinden van huisvesting voor de studenten vele malen gemakkelijker. Wij bieden:

"Een maatwerk gebruikerservaring op ons flexibele functie-platform"

Studenten optimaal bedienen

  •   Bespaar door efficiënte beheersystemen
  •   Inzicht in het actuele aanbod
  •   Eenvoudig door een actieve samenwerking

Screenshots zeggen meer!

Bekijk onze Studentenhuisvestiging website oplossing

Houdt u ook van moderne en vloeiende tools?

Wij ook! Het maken van oplossingen die enthousiast gebruikt gaan worden, maakt ons gelukkig.

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Studentenhuisvestiging website in de praktijk

Bekijk een klant waar we actief samenwerken

Maastrichthousing UM

Marktplaats en beheersoftware voor alle studentenkamers in Maastricht

Studentenhuisvestiging website kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Studentenhuisvestiging website voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Studentenhuisvestiging website. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact