Wij ontwikkelen de
<broncode> van marktleiders

Ons development team is battle-tested! We ontwikkelen maatwerk software voor innovatieve bedrijven en inspireren bestaande teams met extra ontwikkelings-Power. Daag ons uit met een complex project.. onze hersenen houden ervan.

Vergelijk website

Geef een betrouwbaar advies aan uw klanten

Vergelijk data snel en eenvoudig

Data-analyse is een zeer belangrijk aspect voor een succesvolle online onderneming. Door een slim vergelijkingssysteem en een eenvoudig te besturen interface wordt uw klant snel en effectief bediend. Gebruik makend van de laatste technologie op het gebied van data-analyse, wordt er op een heldere manier inzicht gegeven in de data waarnaar de klant op zoek is.

Geef uw klant een goed advies

Het vergelijken van producten en diensten gaat verder dan een eenvoudige prijs-vergelijking. Wij ontwerpen slimme systemen die uw klanten optimaal kunnen adviseren over een aankoop. Hiervoor duiken we dieper in de data die specifiek relevant zijn voor uw bedrijf. Wij bieden:

"Een maatwerk vergelijking op ons flexibele functie-platform"

Slim vergelijken

  •   Omzet door betrouwbaar advies
  •   Gebruiksgemak door innovatief user interface 
  •   Up-to-date door actieve samenwerking 

Screenshots zeggen meer!

Bekijk onze Vergelijk website oplossing

Houdt u ook van moderne en vloeiende tools?

Wij ook! Het maken van oplossingen die enthousiast gebruikt gaan worden, maakt ons gelukkig.

Chat, bel, mail, vraag

Chat, bel, mail, vraag

flx-lightbulb

Van behoefte naar oplossing

Transparantie over uren & prijs

Transparantie over uren & prijs

Samenwerken aan uw success

Samenwerken aan uw success

Vergelijk website in de praktijk

Bekijk een klant waar we actief samenwerken

Belkostenwijzer

De slimste online vergelijking van GSM abonnementen, bundels en telefoons

Vergelijk website kosten

Het unieke aan de Maatwebsite formule is dat iedere oplossing op 2 manieren te realiseren is: betaling per maand of per uur.

Maandtarief: Vergelijk website voor een zeer aantrekkelijk maandtarief! U betaalt géén ontwikkelingskosten en heeft 100% zekerheid over de kosten per maand. De voorwaarde hiervoor is dat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden die wij voor u gaan doen. Neem contact op voor het tarief.

Uurtarief: Dankzij onze flexibele technologie doen we veel méér, in minder tijd. Dit is belangrijk wanneer uw behoeften verder gaan dan de standaard Vergelijk website. We maken een begrijpelijke urenbegroting van alle functionaliteit. U krijgt zekerheid over de kosten en betaalt nóóit voor functionaliteit die u niet in zal zetten. Neem contact op voor een begroting.

Neem nu contact op!

Snel contact