Wij ontwikkelen de broncode van marktleiders


Sinds 2004 gericht op slimme innovatie

Wij zien de software niet puur als doel, maar als het middel naar échte resultaten. Alle gebruikers moeten enthousiast zijn dankzij het gebruik van onze oplossingen. Deze visie houdt ons al 15 jaar scherp. Waar we in 2004 begonnen als web-ontwikkelaar, zijn we sterk meegegroeid met de ontwikkelingen in deze markt en werken we nu aan "enterprise level" oplossingen. Dit houdt in dat ons werk er niet slechts goed uit moet zien, maar dat de architectuur waarborgd dat het systeem snel, veilig en gebruiksvriendelijk is.

 

Enterprise software ontwikkeling

Wij ontwikkelen op "enterprise niveau". Dit maakt een groot verschil. Het houdt in dat we de volgende maatstaven hanteren:

  • Transparant ontwikkelingsproces en documentatie
  • Veiligheid volgens OWASP staat voorop
  • A-synchrone communicatie en micro-service architecture
  • Testing! Zowel blackbox als whitebox.
  • Monitoring zorgt dat u problemen voor blijft.

 

Innovatie en waarde-creatie, waar ligt de balans?

Om innovatief te blijven moeten bedrijven doorlopend verandering nastreven. Wanneer zorgt deze verandering echter voor werkelijk resultaat? Wij vinden dat de "waarde creatie" hierbij een grote rol moet spelen. Dit kan een kostenbesparing zijn door zaken efficienter te maken, of een omzet verhoging dankzij hogere klant-tevredenheid. De waarde creatie moet echter wel hoger zijn dan de kostprijs van de software ontwikkeling. Hier spelen wij een belangrijke rol.

Door een solide plan van aanpak voor u op te bouwen, wordt in een vroeg stadium duidelijk hoe de innovatie voor waarde creatie kan zorgen. Hierbij houden we rekening met toekomstige veranderingen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld een microservice architectuur, welke er voor zorgt dat u niet iedere 3 jaar alles te moeten refactoren of herbouwen.

 

#2 van Nederland volgens ontwikkelaars

We geven graag terug aan de "community" en niet zonder resultaat. Ons grootste succes, Laravel-Excel, is inmiddels al 9 miljoen keer gedownload. Dankzij deze bijdrages aan de open-source community, krijgen we Git-awards "stars" van mede-ontwikkelaars uit de hele wereld. Hierdoor staan we zelfs op de tweede plek van Nederland. Hier zijn we erg dankbaar en trots op. 

Bekijk Git-Awards lijst: http://git-awards.com/users?country=netherlands&language=php

Maatwebsite Github.com profiel: https://github.com/maatwebsite

 

Kom in gesprek!

Arne en Jeroen nemen graag de tijd voor u. Dit kan telefonisch, via Skype of tijdens een persoonlijke afspraak.

Team

Jobs

Contact

Snel contact